08/05/2014

Novateca te invită să participi la un CONCURS FOTO!

Premiu Mare: O cameră foto care îți pune singură pozele pe Facebook!

1 iunie este Ziua tuturor Copiilor, ziua celor mai fideli vizitatori ai bibliotecilor publice! Novateca vrea să sărbătorească această zi într-un mod deosebit și invită toate bibliotecile publice din țară să participe la un concurs cu un premiu inovator: o cameră foto care postează singură pozele pe rețelele de socializare.

Cum puteți participa:

  • Expediați-ne o fotografie la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , pînă la data de 30 mai 2014, în care să fie indicat numele bibliotecii și o scurtă descriere a activității prezentate în fotografie.

Ce să prezinte fotografia:

Fotografia trebuie să ne convingă că la biblioteca din localitatea dvs. copiii învață, se distrează și își petrec timpul cel mai bine!

Fie că este vorba de un nou serviciu de bibliotecă creat pentru copii ori de o activitate artistică cu implicarea copiilor, sau pur și simplu, ați prins un zâmbet sau un moment inedit la bibliotecă, vă încurajăm să faceți o poză și să o expediați la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Evaluarea fotografiilor și Premiul MARE:

Fotografiile recepționate vor fi evaluate de către echipa Novateca, iar cea mai creativă și impresionantă fotografie va fi premiată cu o cameră foto performantă care va permite câștigătorului să posteze fotografiile direct pe rețelele de socializare, datorită funcției Wi-Fi.

Vă urăm să aveți multe inspirație și succes !




IATA PARTICIPANȚII LA CONCURS: