08/04/2015

Echipa Strășenenii – Câștigătoarea Concursului Novateca

Novateca are deosebita plăcere de a anunța faptul că echipa Strășenenii este câștigătoarea concursului „Biblioteca ta are cont pe Facebook”. Echipa de la Strășeni a avut cea mai intensă activitate pe rețeaua Facebook și a reușit să adune peste 8500 de like-uri, comentarii și distribuiri la postările din perioada 1 - 31 martie 2015. În total, cele 146 de biblioteci participante la concurs au adunat peste 54 de mii mențiuni în rețeaua Facebook.

Astfel, biblioteca raională din Strășeni alături de bibliotecile locale din localitățile Scoreni, Chirianca, Tătărești, Voinova, Onești, Cojușna, Greblești, Lozova, Pănășești, Roșcani sunt invitate să își ridice premiul în valoare de 6000 de lei pentru procurarea materialelor de birotică și papetărie.

Reamintim că, Novateca a organizat, pe parcursul lunii Martie, un concurs care și-a propus să încurajeze bibliotecile publice atât să creeze pagini pe rețelele sociale cât și să posteze cât mai mult conținut propriu, și să interacționeze cât mai activ cu utilizatorii bibliotecilor pe rețelele de socializare.

Novateca aduce sincere felicitări echipei Strășăneni din raionul Strășeni și mulțumește tuturor bibliotecilor publice care au participat la concurs.