30/04/2015

Anunț PR Club

Vă aducem știri bune!

Avem deosebita plăcere de a Vă anunța că Novateca lansează o nouă inițiativă care vine să susțină bibliotecarii din Republica Moldova prin pregătirea acestora în domeniul PR (Relații Publice) și Comunicare.

Importanță PR-ului este esențială în toate domeniile și în special în organizațiile care oferă servicii pentru public. Iată de ce ne-am gândit să creăm un club de PR al bibliotecarilor, care va fi reunit trimestrial, pentru a pune în discuție diferite subiecte legate de promovarea bibliotecii în comunitate.

Inițiativa este deschisă tuturor bibliotecarilor din rețeaua Novateca care au competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului și sunt interesați să afle mai multe detalii din domeniul promovării bibliotecii în comunitate pentru atragerea diverselor categorii de populație și pentru demonstrarea impactul activității bibliotecarului asupra îmbunătățirii vieții fiecărui cetățean din comunitate.

Club de PR va oferi bibliotecarilor oportunitatea unică de a afla mai multe despre promovare și PR, de a face noi conexiuni și de a cunoaște specialişti din diverse domenii ale comunicării şi publicităţii: Relaţii Publice, Publicitate, Comunicare Digitală, Planificare Media, Comunicare Integrată de Brand, Managementul Evenimentelor.

În cadrul primei ediții a Clubului de PR pentru Bibliotecari vor fi abordate următoarele subiecte:

  • De ce e necesar să promovăm biblioteca în comunitate;
  • Ce este identitatea vizuală și care sunt etapele de creare a acestia;
  • Spațiu – componentă de bază a unei biblioteci moderne;
  • Indicatoare publicitare;
  • Instrumente eficiente de promovare a bibliotecii în comunitate;
  • Partea practică: Creare unui material de promovare a bibliotecii cu utilizarea programelor;

Prima ediție a Clubului de PR va fi organizată în perioada 3-4 iunie 2015, la Chișinău. Doritorii de a participa se pot înregistra completând formularul accesibil pe această pagina. Termenul limită de înscriere este 20 mai 2015.


Grăbiți-vă locurile sunt limitate!