11/05/2015

20 000 lei pentru Biblioteca Ta!

Aveți un serviciu inovator în cadrul bibliotecii?

Doriți să îmbunătățiți/ dezvoltați acest serviciu?

Biblioteca dvs. este parte a rețelei Novateca?

Novateca a anunțat un concurs anume pentru dvs.! Nu ezitați să completați formularul de aplicare disponibil pe www.granturi.novateca.md și aveți șansa de a obține bunuri în valoare de 20 000 lei!

Scopul concursului este de a încuraja bibliotecile publice să extindă și să consolideze serviciile inovatoare de bibliotecă Serviciul trebuie să fie implementat în colaborare cu un partener comunitar (un ONG, expert, partener privat sau public). Serviciul de bibliotecă trebuie să fie destinat atragerii unor noi utilizatori sau grup de utilizatori la biblioteca și trebuie să demonstreze modul în care biblioteca contribuie la dezvoltarea comunității.

Formularul de participare la acest concurs se compleateză exclusiv online pe pagina www.granturi.novateca.md pînă pe data de 25 mai 2015.

Informații suplimentare pot fi găsite în Ghidul pentru Granturi disponibil pe pagina: www.granturi.novateca.md.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la procesul de aplicare sau concurs în general, vă rugăm să ne contactați la numărul 0 (22) 22 29 92 sau să ne scrieți la adresa electronică: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .