15/05/2015

ANUNȚ! Tabăra GLOW TOBE 2015

GLOW TOBE - Corpul Păcii Moldova și ONG Always Together și profesoara de engleză, Iulia Berdos, invită tinerii din Republica Moldova în vârstă de 14-18 ani de a participa la Tabără GLOW TOBE (Fetele Conduc Lumea noastră, Învățând Băieții noștri Excelență). Toți invitații vor participa la activități distractive și lecții provocatoare despre subiecte importante, cum ar fi abilitatea de lider, stilul de viață sănătos, egalitatea de genuri, și altele. Tabăra este o ocazie excelentă de a practica și de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză, de a interacționa cu voluntarii americani, și de a face cunoștință cu alți elevi din toată Moldova.

În acest an, tabăra va fi în satul Bobeica, Raionul Hînceşti, în perioada 2-9 august, 2015. Participanții sunt rugați să plătească pentru transportul lor tur-retur către tabără și 400 de lei pentru o săptămână. Acest preț include mâncarea, cazarea și materialele didactice.

Formularul de aplicare este disponibil pe acest link: http://glowtobe.pcmoldova.org/index.php/camp-2015. Formularul completat va fi returnat voluntarului Corpului Păcii din localitate sau expediat în format electronic Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Formularele de aplicare trebuie să fie expediate până vineri 29 mai, 2015.

Mai multe detalii găsiți pe acest link: http://glowtobe.pcmoldova.org/index.php/camp-2015.